Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Program administrare asociatie proprietari - Aviziero Pro
2 lei
Brand
Aviziero Pro
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru profesionisti -program calcul intretinere asociatii proprietari. Fara costui ascunse pentru suport tehnic.

- Situatia Activ/pasiv:
Preferi sa te ingrijesti de bunul mers al asociatiei in loc sa muncesti lunar la situatia laborioasa de activ/pasiv? De aceea, in Aviziero situatia de Activ/Pasiv este calculata in mod automat, fara efort suplimentar, in fiecare zi a lunii. Astfel, "activul si pasivul" se transforma dintr-o bataie de cap, intr-un instrument de lucru util, in care poti urmari sintetizat situatia banilor din asociatie.

- Declaratia 112
Dupa ce ai finalizat statele de plata, Aviziero se ocupa de declaratia 112. Faci raportarea in patru pasi simpli: 1. descarci din Aviziero datele, 2. importi datele intr-un fisier PDF, 3. semnezi electronic fisierul PDF si 4. expediezi PDF-ul prin Internet.

- Registrul jurnal/casa
Aviziero, constiincios, pune in valoare fiecare operatiune pe care o faci. Ai primit o factura de la un furnizor si ai inregistrat-o in program? Poti fi linistit, deja e notata si in registrul jurnal. Ai facut o incasare de la un client? Fii fara grija, Aviziero a inregistrat-o deja atat in registrul jurnal, cat si in cel de casa. Modul acesta de lucru tine toate registrele actualizate la zi. Zi de zi.

- Statele de plata
Aviziero, constiincios, pune in valoare fiecare operatiune pe care o faci. Dupa ce ai inregistrat in Aviziero salariile, statele de plata se genereaza automat, gata pentru imprimare si semnare.

- Suport tehnic
Echipa Aviziero iti face introducerea initiala a datelor pe baza datelor tale. Apoi iti ofera permanent suport tehnic dedicat si personalizat prin sistemul de tichete integrat in aplicatie.

2 lei/ap/luna (inclusiv TVA).
Din Gura in Gura